+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Jasmín Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 164 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    91%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Eva

skupina přátel, 28.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Dobrá snídaně, možnost parkování na uzavřeném parkovišti.

  • Hotel leží v blízkosti velmi frekventované silnice, pokojům do ulice chybí potřebný klid. Majitelka nebyla ochotná nabídnout klidnější pokoj, i když hotel nebyl plně obsazený. Zařízení velmi jednoduché, ale účelné. Chodby slouží jako skladiště k odloženým věcem z pokojů (náhradní lůžka a pod.)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
3
Penzion Jasmín odpověděl na tuto recenzi.
Penzion je umístěn v centru v města, tato informace je na našich www.stránkách. V termínu, kdy byla zákaznice ubytovaná, byl penzion zcela obsazen, nevím z čeho tedy host usoudil, že ubytovací zařízení nebylo zcela obsazené. Pokud to jde, vycházíme vždy vstříct našim zákazníkům. Také musím reagovat na informaci, že chodby slouží jako skladiště. Kdykoliv a komukoliv je možné se přesvědčit, že tomu tak není.
S pozdravem Mgr. Janoušková Petra, majitelka

Tomáš Koníček

jednotlivec, 19.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Hluk od brzkých ranních hodin u pokojů, které jsou u silnice

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Cathleen

rodina se staršími dětmi, 23.2.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Sehr freundliches Personal, helles sauberes Zimmer, reichhaltiges Frühstücksbuffet

  • unsere Matratzen waren absolut nicht zum drauf liegen! kein deutscher Standard- ich musste achtmal!!!!! innerhalb von sechs Schlafstunden aufstehen ein paar Schritte gehen und habe danach wieder versucht zu schlafen. Ich hoffe dass wir einfach die schlechtesten Matratzen bekommen haben die es in der Pension gab.

Personál
9
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Václav Sluka

jednotlivec, 30.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Radka

mladý pár, 29.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • výhodná poloha, dobrá cena, vše čisté

  • nevkusně zařízený

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 19.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Čistota, ochota personálu, parkoviště.

  • Slabé osvětlení na pokoji pro kancelářské práce.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Michal

jednotlivec, 25.10.2015

Děčín Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Velice příjemné recepční. Penzion mi vyšel vstříc s pozdním příjezdem a ubytováním (lehce po půlnoci). Naprostá spokojenost :)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

JMy

skupina přátel, 3.3.2018

Německo

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Pavel

dospělý pár, 20.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • poloha v centru, dobrá snídaně

  • špinavá pokrývka

Personál
8
Služby
9
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 12.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Vovsová

dospělý pár, 22.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Stacoff Alexandre

rodina s malými dětmi, 5.8.2014

CH 8107 Buchs Švýcarsko

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Freundlich Schöne Lage im Zentrum Schöne Zimmer Frühstücksbüfett sehr gut und grosser Auswahl

  • Betttuch war mit großen Flecken (vielleicht gewaschen aber sehr unappetitlich Tischlampen voll Staub (offen nach oben)

Personál
9
Služby
8
Čistota
5
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion Jasmín odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme.

Zdeněk Halamka

rodina s malými dětmi, 9.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Byl jsem já i manželka spokojen, vše bylo v pořádku. Budeme dále doporučovat.

  • Trochu lépe by to chtělo vysát koberce, ale ok.

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana Štěpničková Lorencová

rodina s malými dětmi, 27.7.2019

Varnsdorf Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Bazén,zahrada

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Jasmín odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za příjemné zhodnocení našich služeb a úrovně.
Jsme ráda, že jste byli spokojeni a doufáme, že se budeme moci těšit příští návštěvy.
S pozdravem
personál penzion Jasmín

Jan

jednotlivec, 10.4.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Pozitivem je určitě dostupnost - nedaleko centra, vlakového i autobusového nádraží. Penzion působí příjemně při pohledu zvenku a je čistý. Měl jsem pokoj s okny do zahrady, takže mne nerušila jinak frekventovaná komunikace, která vede okolo penzionu.

  • Bohužel jsem nebyl spokojen s matrací, která byla velmi nepohodlná. Také mi přijdou přehnané následující ceny v penzionu. Takové nemají ani ve vysokohorských zařízeních. Uvítal bych spíše varnou konvici na pokoji k dispozici hostům po dobu pobytu. Pokoj byl poměrně malý a působil stísněně.

Personál
10
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Petr Vinčálek

dospělý pár, 21.2.2016

MI. boleslav Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Miroslav

rodina se staršími dětmi, 31.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • vstřícný personál, lednice v kuchyňce, výbava v kuchyňce dostatečná. Velmi pěkná zahrada. Možnost objednání dobrého vína přímo na pokoj.

  • nefunkční ventilace na WC/koupelna. Protože tam není okno je to podstatný nedostatek, Teplota teplé vody téměř nedostatečná. Koupání se tak stává nepříjemným prožitkem po celém dni výletů. Je to škoda, protože tyto dvě věci jsou zbytečnou závadou nad jinak velmi příjemným pobytem.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Radomyr

jednotlivec, 1.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Daniela

rodina se staršími dětmi, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • - velmi milý a vstřícný personál - příjemný hotelový pokoj odpovídající příslušné kategorii - dobré umístění prakticky ve středu města - slušná cena - prostorná koupelna

  • - pokud jsou hotelové pračky a sušičky na stejném patře jako hotelové pokoje, pak by neměly být v provozu po 22. hodině - uvítaly bychom denní výměnu použitých ručníků a osušek

Personál
10
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Grzegorz

dospělý pár, 29.9.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7